(06) 22 15 76 31 - info@hsbl.nl

Privéles

Soms komt een groepstraining niet goed uit. Het kan zijn dat je geen tijd hebt op de aangeboden trainingsuren of dat je hond slechts op één specifiek onderdeel training nodig heeft. Het kan ook zijn dat je hond wegens probleemgevend gedrag er nog niet aan toe is om in een groep te trainen. In al die gevallen is privéles dan een uitkomst.

Wat de reden ook is, soms zijn privélessen dan de beste keus. Samen met een trainer ga je dan alleen met jouw hond aan de slag op een onderling afgesproken plaats en tijd.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Na een intake wordt er een programma op maat gemaakt. De kern is altijd dat we de hond gaan leren begrijpen en het opbouwen van een goede samenwerking. Probleemgevend gedrag gaan we ombuigen naar gewenst gedrag.

Voor wie?

Voor alle honden.

Wat kost het?

Tijdens een eerste afspraak wordt het doel besproken. De trainer bekijkt de hond en geeft een inschatting van de benodigde lesuren. De intake kost € 65,00.

Een privéles kost € 40,00 per half uur.

Bij een privéles aan huis geldt een tarief van € 55,00 per half uur en een reiskosten vergoeding van € 0,25 per gereden kilometer.

Deze lessen gaan op afspraak. Als je interesse hebt kun je via het contactformulier een bericht sturen of bel met Jolande Segers 06-22157631.