(06) 22 15 76 31 - info@hsbl.nl

18 april Lustrumfeest helaas geannuleerd

Helaas heb ik moeten besluiten om het lustrumfeest van 18 april te annuleren. Iedereen begrijpt natuurlijk dat dit het beste is, maar het is wel heel jammer. Ik laat de rest van het bericht toch nog even hieronder staan, zodat je wel kunt lezen wat ik van plan was. En wat in het vat zit verzuurd niet. Wellicht op een later moment kan ik het alsnog organiseren. De standhouders die van plan waren om te komen hebben dit allemaal al toegezegd. Voor nu veel gezondheid voor iedereen en hopelijk zien we elkaar snel weer.

18 april is het eerst lustrumfeest van de hondenschool. Op 17 april 2015 is de school geopend. We begonnen onder de naam Martin Gaus. Sinds april 2019 zijn we verder gegaan onder eigen naam: Hondenschool Brabant-Limburg. Het begon met een basiscursus van 3 cursisten, 1 pupgroep met 2 cursisten en zijn nu uitgegroeid tot een grote hondenschool met ongeveer 30 lesgroepen in de week. Daarnaast ook veel privélessen. Met recht denk ik dat ik mag zeggen dat ik reuze trots ben. Dat wil ik graag met jullie allemaal gaan vieren. Kom naar deze feestdag en geniet van alles wat er te doen en te beleven valt. Je hond mag meekomen, maar bedenk wel vooraf of je je hond er een plezier mee doet. Soms kan het beter zijn om hem lekker thuis te laten.

Er is zijn een aantal kramen met o.a. een dierenarts, een dierenpensionhoudster, een trimster, iemand van een crematorium, iemand met hondenspeeltjes, met hondenbedden etc. Daarnaast zijn er activiteiten zoals ballenbak voor de honden, een proeverij, een karikaturist, iemand die komt schminken voor de kind-hond look-a-like, er zijn demo’s en korte workshops. Tenslotte loopt er ook een fotograaf rond om alles vast te leggen.

Ik hoop heel erg dat jullie allemaal komen. Bij een feest hoort ook een traktatie en daar zal ik voor zorgen. Indien je mij iets zou willen geven kun je dat doen middels een donatie aan een van de twee goede doelen die ik op deze dag promoot: Stichting Dierenlot en The Yellow Paw Project. Er zijn standjes met informatie en een collectebus.

Zullen we zeggen tot 18 april? (vul aub even een inschrijfformulier in: https://www.hondenschoolbrabantlimburg.nl/workshops/lustrumfeest-18-april/), dan kan ik inschatten hoeveel gasten er die dag komen).